Om du har ett intresse för teknik och olika teknikprylar kan det bli rätt kostsamt. Därför är det många som inte har råd att köpa det de behöver i teknikväg. Men som tur är finns det många saker du kan göra för att få in mer pengar, vilket du får tips om här nedan.

Belåna dina värdesaker

Genom att skicka in värdesaker till en pantbank kan du få in en bra slant. idag finns det digitala pantbanker som du kan vända dig till när du är i behov av pengar. En pantbank är en sorts bank som du kan lämna in smycken av värde till och få betalt för dem. Man sätter pant på smycket, vilket innebär att du har möjlighet att köpa tillbaka det i framtiden om du vill. Men du kan också välja att sälja av smycket till företaget.

För att ta hjälp av en digital pantbank behöver du besöka deras hemsida. Där fyller du snabbt och enkelt i ett formulär med din adress och därefter skickar de ett kuvert till dig. I kuvertet lägger du i värdesaken, till exempel smycket, och därefter skickar du tillbaka det till pantbanken. Pantbanken kommer att värdera prylen och du får ett prisförslag på hur mycket de kan ge dig för saken. Väljer du att acceptera erbjudandet kommer pengarna att landa på ditt bankkonto. Oftast är processen mycket smidig och det tar bara någon vecka för hela processen, vilket är positivt då du kan räkna med att få in pengar till ditt konto snart och de pengar som du får in kan du spara ihop för att kunna köpa den teknikpryl du är ute efter. På pantbankens hemsida får du mer djupgående information om priser, ränta och hur processen går till och du kan beställa en påse redan idag.