En av de största fördelarna med att jobba som frilansare är friheten. Du kan med enkla medel få tillgång till allt du kan tänkas behöva för att utföra ditt arbete – var än i Sverige du befinner dig. Utnyttja detta för att nätverka och göra arbetsdagarna roligare.

Coworking – socialt nätverk

Ett sätt att utnyttja flexibiliteten med frilansarbete, är att skaffa en öppen kontorsplats någonstans. Det finns traditionella kontorshotell, och så finns det https://helio.se/sv/ som har en mer modern och öppen atmosfär. Allt som behövs rent tekniskt från dig, är en laptop.

Coworking genom https://helio.se/sv/ är en mer social företeelse (om man vill). Förutom kontorsplats, får du även gratis kaffe, frukt, regelbundna föreläsningar och event, snabbt och stabilt wifi och på många ställen till och med tillgång till gym. En annan fördel med sådana tjänster, är att du inte är låst till bara just kontoret närmast dig. Samtliga coworking-platser som Helio äger har du rätt att besöka.

Isolera dig inte för mycket

Det kan i bland vara tufft att som frilansare komma ut och nätverka. Med en smart coworking-lösning får du ett naturligt och enkelt sätt att ha människor runt omkring dig – människor som i många fall är i samma situation som du. Ta vara på det och skapa nya kontakter.